Kurser

 

Våra kurser (Inga kurser just nu)

 

Salsa Absolute Beginners

För er som aldrig dansat salsa eller som vill gå igenom grunderna från början.

Vi går igenom de mest grundläggande stegen och turerna, och förningsteknik, samt hittar glädjen i dansen!

 

Salsa Advanced Beginners

För er som redan har gått en grundkurs i salsa och som vill bygga vidare med lite mer turer, steg och teknik.

Vi går igenom förningsteknik, stegkombinationer och turer med fokus på musikalitet och glädje!

 

Salsa NY Improver/Intermediate

För er som dansat salsa (linjestil) i minst 1 år. Ni behärskar grunderna väl, samt kan kombinera grundläggande turer och steg på ett naturligt sätt ute på dansgolvet. I den här kursen kommer vi introducera nya turer, steg och tekniker som kännetecknar denna dansstil. Fokus på kursen ligger på förning och följning, samt att få bra flyt i dansen.

 

Ladies Performance Challenge

För er som dansat ett tag, och som vill ta dansen ett steg längre och träna för att stå på scen. Ni lär er en koreografi och jobbar med steg, styling, detaljer, teknik, musikalitet och uttryck.

Salsa NY Basic 3

För er som dansat NY Style circa en termin och har koll på de mest grundläggande stegen och turerna. Vi kommer gå igenom olika turer, grundteknik samt fria stegkombinationer.

 

Salsa NY Improver

För er som dansat NY Style i 6 mån - 1 år och behärskar grunderna väl, samt kan kombinera grundläggande turer och steg på ett naturligt sätt ute på dansgolvet. I den här kursen kommer vi introducera nya turer, steg och tekniker som kännetecknar denna dansstil. Fokus på kursen ligger på förning och följning, samt att få ett bra flyt i dansen.

 

Salsa NY Intermediate

För er som dansat NY Style i 1-2 år och har ett hyfsat förråd med turer och steg som ni behärskar, samt koll på teknik för dubbelsnurrar/trippelsnurrar m.m. Fokus på kursen ligger på olika slingor i par och singel, samt teknik för förning och följning.

 

Beginner Ladystyling

För er som dansat minst 1 termin men även för er som dansat i några år, och som nu är redo att börja smycka ut er dans och tänka på tekniken för steg, armar och hållning. Mycket fokus på teknik och kroppskontroll, men även lite koreografiträning i form av stegkombinationer med styling.

 

Basic Chachacha

För er som vill lära er grunderna i Chachacha. Ett bra komplement till salsan, då mycket av tekniken och turerna är samma. Mycket fokus på dansglädje och musikalitet. Även en del styling ingår.

 

Bachata Beginner

För er som aldrig dansat bachata tidigare eller som aldrig gått en kurs i bachata.

Vi går igenom grunderna i Bachata, olika turer, steg, tekniker och kroppsrörelser.

 

 

För privatlektioner och events kontakta mig på info@salsa-fe.com